Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η MONOMAT ΑΒΕΕ ξεκίνησε την επιχειρηματική της δραστηριότητα το 1977 με αντικείμενο την παραγωγή τεχνικών και βιομηχανικών πλαστικών εξαρτημάτων.
Αλλάζοντας πολλές έδρες μετά από μια 10ετία εγκαταστάθηκε μόνιμα στον χώρο της βιομηχανική περιοχής της Θεσσαλονίκης, στη Σίνδο όπου εδρεύει μέχρι και σήμερα σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.
Από το 1995 ξεκίνησε να εξειδικεύεται στο χώρο της συσκευασίας τροφίμων και πιο συγκεκριμένα στα γαλακτοκομικά, δημιουργώντας μέχρι και σήμερα μια μεγάλη γκάμα προϊόντων αντάξιων των απαιτήσεων της εγχώριας αλλά και της διεθνούς αγοράς.
Συμβολή σε αυτή της επιτυχία αποτέλεσε τη δράση της και το know-how στην τεχνολογία IML την οποία και εξέλιξε σε συνεργασία με την ΖΗΣΙΟΣ Α.Ε. κατασκευάζοντας καλούπια και αυτοματισμούς.

Με γνώμονα τις υψηλές προδιαγραφές σχεδίασης και την συνεχή εξέλιξη της τεχνογνωσίας, καθώς και με άξονα την συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας της υγιεινής και ασφάλειας η MONOMAT κατάφερε να κατατάσσεται ως μια από τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο.
Αντιλαμβανόμενη τις διεθνείς εξελίξεις προχώρησε στον απόκτηση ISO 9002 και BRC IOP ακολουθώντας τις μεγαλύτερες εκθέσεις στον τομέα και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να προηγείται της φήμης της.

Font size
Share this Post:

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Copyright © 2020. MONOMAT S.A. All Rights Reserved.